Biztonság

Számunkra a legfontosabb, hogy az ügyfél biztonságban érezze magát. Ez a hivatásunk, szinte már hitvallásunk, hogy a lehetõ legnagyobb biztonságot tudjuk adni minden ügyfelünknek. Tudjuk, hogy mennyire rossz, már-már félelmetes egy kevésbbé jó környéken lakni, és azt tudjuk, hogy milyen amikor sok munka árán megnyitunk egy üzletet, benne rengeteg árúval, és megakarjuk védeni az esetleges rablásoktól. 

Mi mindenféle biztonsági problémát megoldunk. Legyen szó lakásáról, házáról, telkérõl, nyaralójáról, üzlethelyiségérõl, irodáról, bankról, mi mindenhol a maximumot nyújtjuk. Kiépítünk kamerás rendszereket, aktivizáljuk a kivonuló járõröket, távolról figyeljük, hogy minden rendben menjen. Számunkra fontos, hogy értékeit megvédjük, hogy ön biztonságban legyen. Mindent az ön igénye szerint teszünk, ahogy ön jónak látja, mi úgy cselekszünk. Mi mindent a MABISZ(Magyar Biztosítók Szövegtsége) elõírásai alapján teszünk, így a munkánk teljesen megbízható. Megbízhatóságunkat tükrözi továbbá, hogy egy év garanciát adunk, viszont ha köt velünk karbantartási szerzõdést, ez a garancia háromszorosára, azaz három évre nő.

A rendőrség szerződéses partnerei vagyunk

Megbízhatóságunkat, és tökéletes szakértelmünket mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy a rendõrséggel konktaktban vagyunk, szerzõdéses partnerei vagyunk. Ez az ügyfelek számára egy még nagyobb plussz, egy újabb biztonsági faktor, ami miatt jó döntés minket választani. Mi kizárólag a legmodernebb, legbiztonságosabb termékeket, készülékeket használjuk, a kor vagyonvédelmi elvárásainak maximálisan megfelelünk. Távfelügyeleti szolgáltatásunknál a kamerákat éjjel-nappal, hétvégén, és ünnepnapokon is felügyelik munkatársaink, így biztos lehet benne, hogy mindig biztonságban vannak ingóságai, ingatlanjai. 


Munkatársaink rendkívül lelkiismeretesek, és eddig számtalan helyzetben bizonyították, hogy maximálisan rátermettek erre a feladatra. Voltak már nehéz, rizikós, olyakor veszélyes helyzetekben, de mindig bebizonyották, hogy mennyire erre a szakmára teremtettek. Mindig rövid idõn belül a helyszínre érkeznek, nem várnak, azonnal a segítségére sietnek. Ha szükséges akár a fegyveres járõrszolgálat is kiérkezik, akik kiképzett járõrökbõl állnak. 


A távfelügyeleti szolgáltatás az egyik legbiztonságosabb módja annak, hogy ingatlanát biztonságban tudja. A távfelügyeleti szolgáltatásnál a kamerák felvételeit valaki mindig valós idõben nyomon követi, így egybõl tud reagálni. Ha például nyaralóját féltené, akkor ez egy kiváló lehetõség, mivel amíg ön nincs ott biztonságban van az ingatlan. Ha gond lenne, akkor munkatársaink egybõl mozgósítják a járõrszolgálatot, vagy a rendõrséget, így egybõl megtörténik a cselekvés, és megoldódik a probléma. Önnek még csak ott sem kell lennie, elég csak minket megbíznia ezzel a feladattal. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi az ön számára a lehetõ legjobb ajánlatot ajánljuk ki, ami maximálisan lefedi az ön igényeit, és biztonságba helyezi értékeit. 

Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.