Kamerarendszer kiépítése

Manapság általánossá vált, hogy a közterületeket, üzleteket, munkahelyeket, társasházakat kamerarendszerek védik. Ez nem csak nagyobb biztonságot jelent, hanem segíthet a megtörtént események dokumentálásában, elrettentő körülményként szolgálhat, és segítség lehet, ha hosszabb időre távol kell maradni az irodától, otthonunktól, hiszen a világ bármely pontjáról, ahol internetes kapcsolat van, ellenőrizhető, hogy minden rendben van.

Vállaljuk lakások, irodák, irodaházak, bankok, telephelyek stb. megfigyelésére szolgáló kamerák telepítését, térfigyelő rendszerek telepítését. Igény szerint vállaljuk rejtett kamerás kép és hangrögzítő berendezések telepítését is.

Kamerarendszer kiépítése

Az általunk telepített megfigyelő rendszerek a legkisebb 1 kamera + monitor egységtől a középkategóriás analóg rendszereken át egészen a professzionális digitális rendszerekig terjednek, és minden esetben megfelelnek a szakmai követelményeknek.


Egy megfelelően kialakított biztonsági kamera rendszer gyakran önmagában is elriasztja az illetéktelen személyeket, a térfigyelő kamera rendszerek alkalmazásával pedig, az adott terület védelme kisebb létszámú biztonsági személyzettel is ellátható.


Amennyiben kamerarendszer kiépítésén gondolkodik, keressen meg minket, hogy munkatársaink segítségével kiválaszthassa a körülményeknek leginkább megfelelő megoldást!


Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.