Hívjon minket Bizalommal!

Ha úgy érzi, hogy egy jó kamerás rendszerre van szüksége, ha úgy gondolja, hogy szeretné, ha valaki figyelje ingatlanjait, ha azt szeretné, hogy azok dolgok, amikért ön keményen megdolgozott biztonságban legyenek, hívjon minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és az ön számára a lehetõ legjobb ajánlatot nyújtjuk. Ha minket választ, nem fog csalódni, több ügyfelünk tanúsíthatja ezt az elmúlt évekbõl. Válasszon minket, és tudja biztonságban értékeit!

Fejérvéd Biztonsági Szolgálat Kft.

Székhely: 2481 Velence, Tó u. 3.


Adószám: 12916184-2-07

Cégjegyzékszám: 07 09 008928

Kapcsolati adatok

Éjjel-nappal elérhető telefonszámok.

Diszpécser központ

+36 (70) 337 1961

Járőr szolgálat

+36 (70) 431 34 33

Iroda vezető

Kiss Annamária

+36 (70) 337 1948

Ügyvezető és szakmai irányító

Horváth István

+36 (70) 337 1947

Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.
Lakásfelújítás, szobafestés, irodák, intézmények, lépcsőházak festése Budapesten és környékén! Rövid határidővel, precíz munka, garanciával!

ColorFix Gold - Molnár Attila festő - Szobafestő

Lakásfelújítás, szobafestés, irodák, intézmények, lépcsőházak festése Budapesten és környékén! Rövid határidővel, precíz munka, garanciával!

Tőlem a legjobb szolgáltatást kapják, korrekt áron, pontos határidővel! Várom szíves érdeklődését akár email címemen akár telefonszámomon keresztül a nap bármely szakaszában hétvégén is! Budapesten és környékén vállalok kedvező áron szobafestést a megrendelő igényei alapján.