Hívjon minket Bizalommal!

Ha úgy érzi, hogy egy jó kamerás rendszerre van szüksége, ha úgy gondolja, hogy szeretné, ha valaki figyelje ingatlanjait, ha azt szeretné, hogy azok dolgok, amikért ön keményen megdolgozott biztonságban legyenek, hívjon minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és az ön számára a lehetõ legjobb ajánlatot nyújtjuk. Ha minket választ, nem fog csalódni, több ügyfelünk tanúsíthatja ezt az elmúlt évekbõl. Válasszon minket, és tudja biztonságban értékeit!

Fejérvéd Biztonsági Szolgálat Kft.

Székhely: 2481 Velence, Tó u. 3.


Adószám: 12916184-2-07

Cégjegyzékszám: 07 09 008928

Kapcsolati adatok

Telefon: +36 (22) 470 232

Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.
Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelés

Gázkészülék szerelése Budapesen, akár azonnali kiszállással áll rendelkezésére éjjel-nappal. hívja ügyfélszolgálatunkat a telefonszámunkon!

Mit tegyünk, ha a gázkészülékünk elromlik? Legyen az vízmelegítő, gázkazán vagy bármilyen gázkészülék, nagyon fontos, hogy csak megbízható, hozzáértő szakemberekre bízzuk a javításukat. Vállalkozásunk sikerének titka a gyorsaság, a precizitás és a megfelelő szakértelem. Hívjanak minket bizalommal!