Minősítéseink

Egy riasztórendszer és megfigyelő rendszer kiépítése során a legnehezebb feladatok közé tartozik a munka megszervezése, a szakemberek kiválasztása, a szükséges termékek beszerzése, a határidők és a minőségi követelmények betartatása. A Fejérvéd Kft. ezeket a feladatokat kivétel nélkül elvégzi, legyen szó a leghétköznapibb biztonsági kameráról, vagy bonyolult, több épületre kiterjedő teljes vagyonvédelemről. 


Önnek csak alá kell írnia a papírokat, majd megvárni, hogy a mindent elvégezzük. Szerintünk a jó munka megköveteli azt, hogy az elméleti és gyakorlati szakemberek a felmérés-, a tervezés-, és a kivitelezés folyamatában is együtt dolgozzanak.

Üzleti etikánk Önnel szembeni hatékonyságon, együttműködésen, és tiszteleten alapul, vagyis a vállalt határidőre minőségben, a megadott költségkereten belül történő kivitelezéssel fogjuk a legjobbat nyújtani Önnek. A magasan képzett, megbízható alkalmazottjaink, munkatársaink foglalkoztatási biztonsága, megelégedettsége, munkahelyi közérzete és a munkavédelmi előírások betartása, mind-mind garancia a hatékonyságunkra és a piacképes árainkra.

Tudja biztonságban ÖNMAGÁT.

Munkánkra teljes körû garanciát adunk. Az általunk beszerelt, felszerelt, beiktatott rendszerekre garanciát adunk minden esetben. Ránk mindig számíthat, teljes kontaktban maradunk önnel a beszereléseket követõen is. Az általunk javasolt és telepített berendezések minden szakmai és felhasználói követelménynek megfelelnek, amelyekre 1 év garanciát vállalunk, valamint vállaljuk az eszközök eseti és idõszakos karbantartását is. Karbantartási szerzõdés megkötése esetén akár 3 éves garanciát is vállalunk.

Számunkra az egyik legfontosabb dolog, hogy minõséget képviseljünk. Senki sem akar olyan hírnevet, hogy megbízhatatlan, gyenge minõségû - mi sem. Ezért dolgozunk 100%-on, hogy a lehetõ legmagasabb minõségben tudjuk szolgáltatást nyújtani. Tudjuk, hogy feladatunk mennyire fontos, mennyire oda kell figyelni, épp ezért így is teszünk. Cél számunkra az, hogy ha megkérdezik egy ügyfelünket, hogy ajánlana-e minket, akkor szinte gondolkodás nélkül rávágja, hogy IGEN. Minden tõlünk telhetõt megteszünk a minõségért. 

Mi csak és kizárólag a kor által elvárt legminõséggibb, legmegbízhatóbb termékeket használjuk. Egy jó kamerás rendszerrel rengeteg bajtól megtudjuk óvni magunkat, épp ezért ajánljuk mindig az új, technológiai szintben magas termékeket. A termékeink mellett nem elhanyagolható tény, hogy munkatársaink mind magasan képzett emberek, akik készek bármilyen helyzetre: ha kirabolják, ha betörnek, õk mindig egybõl akcióba lépnek, és megtesznek minden tõlük telhetõt, hogy megvédjék ingatlanát, és önt. 

Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.