Rólunk

2002 óta, azaz 16 hosszú éve foglalkozunk a védelem elég sok fajtájával. Ez idõ alatt rengeteg mindent kitapasztaltunk már, voltak igazán nehéz ügyeink is, amelyekhez nagyon gyors reakció idõ kellett, elszántság, és bátorság. Tapasztalatunk során kialakult már bennünk egyfajta rutin, és tudás. Jól ismerjük már a taktikákat, a technikákat, nekünk már nem tudnak meglepetést okozni. Munkatársaink mindig résen vannak, mindig figyelnek, és mindig bevetésre készen állnak.

Mi mindent a megteszünk az ügyfél védelme érdekében. Szolgáltatásaink közé tartozik a kivonuló járõrszolgáltatás, a vagyonvédelmi rendszerek kiépítése, a távfelügyeleti szolgáltatás, és a kamerarendszer kiépítése. Leggyakoribb, hogy a kamerarendszer kiépítése miatt keresnek fel minket, ez számunkra már rutin munka. Az ügyféllel minden ilyen esetben megkonzultáljuk, hogy mire van szüksége, mi az igénye. Van akinek teljes mértékben megfelel egy kamera és hozzá egy monitor egység, de van olyan ügyfelünk, akinek például nagy birtoka van, szüksége van egy komplexebb, professzionálisabb rendszerre, hogy maximális biztonságban legyen. Abszolút alkalmazkodóak vagyunk, rugalmasak, így velünk minden apróbb igényet meg lehet beszélni.

Rólunk

Sokan kérdeznek minek, hogy milyen áron dolgozunk. Leginkább ezt tudnánk mondani: kedvezõen. Mivel rengeteg szolgáltatás elérhetõ nálunk, rengeteg termék, ezért mindig egyedi, hogy mennyibe kerül a szolgáltatásunk. Vannak nálunk egyszeri költségek, de különbözõ szolgáltatásoknál vannak havi díjak. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az ügyfél elégedett legyen velünk, ezért mindig korrekten járunk el, minden információról tudósítjuk az ügyfelet. Így nálunk nem fordul elõ olyan, hogy a munkálatok végén a számlán különbözõ rejtett költségek lennének, esetleg felárak. Nincs apróbetûs rész, mindent pontosan, és korrekten megbeszélünk, és természetesen mindig tartjuk magunkat ehhez.


Erényeinknek tartjuk, hogy megbízhatóak vagyunk. Ránk bármikor lehet számítani, mert tudjuk, hogy mennyire fontos, hogy egy ilyen jellegû cégre lehessen számítani. Nálunk csak tapasztalt, rutinos, jó készségekkel rendelkezõ emberek dolgoznak, akik azonnal letudják reagálni a hirtelen jövõ, meglepõ helyzeteket. Rájuk teljes mértékben lehet számítani, például egy kivonulás alkalmával. Céljunk, hogy minden ügyfelünk személyes biztonságát megóvjuk, értékeiket megvédjük, vagy vissza szerezzük amilyen gyorsan csak lehet. Távfelügyeletes szolgáltatásunknál a nap 24 órájában garantáljuk a védelmet, így nem kell aggódnia éjszaka sem. Bízzon meg minket, és nem fog csalódni!

Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.