Autómosás

A kaszni felületéről a szennyeződés eltávolítása (innovatív technológiával)(bogároldás előmosás) felni tisztítás, gumi ápolás, üvegfelületek és az ajtó falcok tisztítása, viaszos kezelés, valamint belső tisztítás során a műanyag felületek tisztitása-ápolása, kárpit száraz porszívózása, üvegfelületek és az ajtó falcok tisztítása.

+36 (30) 953 2196

A kézi technológiának köszönhetően ügyfeleink rájöttek arra, hogy autójuk fénye, a gépi mosással ellentétben nem mattul, és nem karcosodik, mivel az autó mosását nagynyomású gőzborotvával kezdjük borotválni, hogy a rátapadt szennyeződések ne okozzanak sérülést a fényezésen.Itt ismeretlenek a gépi mosókra jellemző körkörös karcolások. A kézi autómosás a gépi autómosással szemben sokkal alaposabb, igy a gépi által nehezen vagy egyáltalán el nem érhető helyen is tisztára varázsolja autóját.Világszínvonalú Magyar és Svájci termékekkel, valamint jól felkészített, és kiképezett szakemberekkel dolgozunk.Autójának a rendszeres mosásra, ápolásra nemcsak az esztétikai szempontok miatt van szüksége, hanem állagának, értékének megőrzése érdekében is. Egy kívül-belül tiszta autó nemcsak a szemet gyönyörködtet, hanem a tulajdonosát is öröm tölti el amikor használja.

Kézi autómosás

A motorkerékpártól a nyerges kamionokig minden járművet a mögöttünk álló 22 év tapasztalattal mosunk tisztára, takarítunk ki, és ápolunk úgy, hogy vendégeink - a járművek tulajdonosai - igényeit maximálisan kielégítsük. Létesítményünk alkalmas kamionok, teherautók és munkagépek teljeskörü tisztítására is. Mosási, ápolási technikánknak és a használt anyagoknak köszönhetően járműve olyan kényeztetésben részesül, ami minden autónak, haszon- vagy tehergépjárműnek, kamionnak vagy munkagépnek és tulajdonosának az álma. Tapasztalatunk, hogy az általunk rendszeresen mosott járművek külleme és megjelenése minden alkalom után szebb és szebb lesz, és lényegesen ápoltabb képet mutatnak, mint a más módon és helyen mosott járművek. 


Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.
Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Klímaszerelés most

Olcsón, gyorsan és hatékonyan megjavítunk minden légkondicionáló készüléket.

Kedvező áron vállaljuk a klímák javítását, tisztítását, beszerelését. Szakképzett csapatunk régóta foglalkozik klímákkal, így mindig hatékonyan és gyorsan javítanak. Ne bízza a véletlenre klímáját, hívjon minket és mi megjavítjuk.