Távfelügyeleti szolgáltatás

Az ember második legalapvetőbb igénye a fiziológiai szükségletei után a biztonság és a védelem érzése. Biztonság nélkül az ember magasabb szükségletei jelentőségüket vesztik, és a legfőbb törekvéssé a biztonság megteremtése válik. Mindannyiunk számára fontos tehát, hogy tulajdonunkat, vagyontárgyainkat, szeretteinket a legnagyobb biztonságban tudhassuk.

Vállaljuk lakóházak, irodaházak, bankok, telephelyek stb. teljes körű, részleges vagy minimális védelmi rendszerének kiépítését a MABISZ előírásai szerint.

Távfelügyeleti szolgáltatás

Bármelyik megoldásról legyen is szó, munkatársaink az Ön igényeinek és pénztárcájának leginkább megfelelő értékarányos rendszert fogják ajánlani Önnek. Az általunk javasolt és telepített berendezések minden szakmai és felhasználói követelménynek megfelelnek, amelyekre 1 év garanciát vállalunk, valamint igény esetén vállaljuk az eszközök eseti és időszakos karbantartását is. Karbantartási szerződés megkötése esetén akár 3 éves garanciát is vállalunk az általunk telepített eszközökre. Ezen kívül teljes körű felülvizsgálat után akár a nem általunk telepített rendszerekre is vállaljuk a karbantartást.


Munkatársaink cégünk 14 éves szakmai tapasztalatával állnak az Ön rendelkezésére. Előre egyeztetetett időpontban ingyenes helyszíni felmérés során segítjük a legoptimálisabb megoldás megtervezésében és kiválasztásában!


Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.