Vagyonvédelmi rendszerek kiépítése

Vállaljuk lakások, irodák, irodaházak, bankok, telephelyek stb. távfelügyeletes védelmét a nap 24 órájában!

Az általunk kínált biztonsági-, és védelmi rendszerek kimagasló védelmet nyújtanak, azonban a legmagasabb biztonsági fokozat elérése érdekében, érdemes távfelügyeleti szolgáltatással összekötni a riasztórendszert. A távfelügyeleti rendszer jelzi a riasztó által érzékelt változásokat telefonvonal, rádió- vagy GSM csatlakozás révén a távfelügyeleti központba, amely azonnal mozgósítja a kivonuló szolgálatot, valamint értesíti a tulajdonos által megjelölt személyeket. Így lakókörnyezetét, munkahelyét mindig a legnagyobb biztonságban tudhatja, mert a kivonuló szolgálat pár percen belül a helyszínre érkezik és biztosítja a védelmet.

Vagyonvédelem

A tárgyi feltételek mellett jól képzett és gyakorlott személyi állomány is biztosítéka a minőségi és magas szintű munkánknak. Telepítőink rendelkeznek a megfelelő rendőrhatósági- és BM - OKF engedélyekkel, Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagsággal, szakképesítésekkel és több éves gyakorlattal. Így nem csak a beépített termékek minősége, hanem a szakszerű tervezés és kivitelezés is garantálja, hogy az általunk telepített rendszerek a legmagasabb szintű előírásoknak is megfelelnek. Tevékenységünk során maradéktalanul betartjuk, betartatjuk a vonatkozó előírásokat, szabványokat. 


Megrendelőink minél tökéletesebb kiszolgálásának egyik biztosítéka a 24 órás műszaki ügyeleti rendszerünk, amely lehetővé teszi a mielőbbi hibaelhárítást.


Hibabejelentés esetén, – távolságtól és szerződéstől függően – 4, 6, vagy 12 órán belül megkezdjük a rendszer hibamentes állapotának helyreállítását.

Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.
Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Fűtés szerelés Budapest

Kazánok, cirkók, vízmelegítők, bojlerek, konvektorok, tűzhelyek, fűtésrendszerek, vízcsapok és vízhálózatok korszerű javítása és kiépítese.

Teljes körűen vállaljuk a fűtésrendszereknek a javítását, szerelését, karbantartását, cseréjét, vagy beszerelését. Ha ránk bízza a feladatot, akkor biztos lehet benne, hogy készüléke újra tökéletesen fog működni. Ne bízza rá másra, ne kockáztasson, válassza a biztost - minket.