Vagyonvédelmi rendszerek kiépítése

Vállaljuk lakások, irodák, irodaházak, bankok, telephelyek stb. távfelügyeletes védelmét a nap 24 órájában!

Az általunk kínált biztonsági-, és védelmi rendszerek kimagasló védelmet nyújtanak, azonban a legmagasabb biztonsági fokozat elérése érdekében, érdemes távfelügyeleti szolgáltatással összekötni a riasztórendszert. A távfelügyeleti rendszer jelzi a riasztó által érzékelt változásokat telefonvonal, rádió- vagy GSM csatlakozás révén a távfelügyeleti központba, amely azonnal mozgósítja a kivonuló szolgálatot, valamint értesíti a tulajdonos által megjelölt személyeket. Így lakókörnyezetét, munkahelyét mindig a legnagyobb biztonságban tudhatja, mert a kivonuló szolgálat pár percen belül a helyszínre érkezik és biztosítja a védelmet.

Vagyonvédelem

A tárgyi feltételek mellett jól képzett és gyakorlott személyi állomány is biztosítéka a minőségi és magas szintű munkánknak. Telepítőink rendelkeznek a megfelelő rendőrhatósági- és BM - OKF engedélyekkel, Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagsággal, szakképesítésekkel és több éves gyakorlattal. Így nem csak a beépített termékek minősége, hanem a szakszerű tervezés és kivitelezés is garantálja, hogy az általunk telepített rendszerek a legmagasabb szintű előírásoknak is megfelelnek. Tevékenységünk során maradéktalanul betartjuk, betartatjuk a vonatkozó előírásokat, szabványokat. 


Megrendelőink minél tökéletesebb kiszolgálásának egyik biztosítéka a 24 órás műszaki ügyeleti rendszerünk, amely lehetővé teszi a mielőbbi hibaelhárítást.


Hibabejelentés esetén, – távolságtól és szerződéstől függően – 4, 6, vagy 12 órán belül megkezdjük a rendszer hibamentes állapotának helyreállítását.

Kapcsolat


  • Ha ingatlana nincs riasztó rendszerrel ellátva, ingyenesen felmérjük az ingatlanán felszerelendõ rendszer lehetõségét, az Ön által egyeztetett idõben.
  • Ha van riasztó rendszere, bekapcsoljuk a rendszerét a már jól mûködõ távfelügyeleti rendszerbe.
  • Ha nincs vezetékes telefonja, akkor URH rendszerünkön keresztül kapcsoljuk távfelügyeleti rendszerünkhöz a védett objektumot.